Οδηγίες χρήσης Maral Gel

Οδηγίες σχετικά με τη χρήση του Maral Gel

Το εγχειρίδιο προϊόντος Maral Gel είναι στοιχειώδες και ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά του. Είναι εύκολο να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε το τζελ.

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα στο οποίο οι ειδικοί απαιτούν να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους - είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε το προϊόν συνεχώς (καθημερινά), γιατί διαφορετικά το προβλεπόμενο αποτέλεσμα ενδέχεται να μην έρθει τόσο γρήγορα όσο θέλετε.

Ο χρόνος λήψης υπολογίζεται για 30 ημέρες (διάρκεια μαθήματος).

Οδηγίες χρήσης
Ενέργειες Περίληψη
1. Πριν πάτε για ύπνο, απλώστε το Maral Gel στο πέος. Κατανομή του τζελ εξίσου με κινήσεις μασάζ, σαν να το τρίβετε μέσα. Η εφαρμογή του Maral Gel πραγματοποιείται εντός 3 λεπτών την ημέρα και αυξάνει επίσης το μέγεθος του πέους έως και 6 εκατοστά.
2. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε το Maral Gel 25-30 λεπτά πριν από το σεξ.

Κοιτάζοντας πόσο Maral Gel πρέπει να απλώνεται, σε αυτήν την περίπτωση εξαρτάται από το προβλεπόμενο αποτέλεσμα. Για να κάνετε αλλαγές στη σχέση με το κορίτσι, για να κάνετε τη σεξουαλική οικειότητα το πιο πολύχρωμο, το τζελ πρέπει να εφαρμόζεται πριν από το ίδιο το σεξ.

Εφαρμόστε μία φορά την ημέρα για να αυξήσετε την ένταση. Ο κατασκευαστής δεν περιορίζει τη διάρκεια της χρήσης του Maral Gel με οποιονδήποτε τρόπο. Ωστόσο, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε για τουλάχιστον ένα μήνα. Τα αρχικά σύνολα εκφράζονται μετά από 3 εβδομάδες.

Τα περισσότερα παιδιά και άντρες στην Ελλάδα που χρησιμοποιούν αυτό το τζελ για τη διεύρυνση του πέους ισχυρίζονται ότι αυτό το φάρμακο όχι μόνο ανακατασκευάζει τη σεξουαλική λειτουργία, αλλά και την εξομαλύνει. Οι ιδιότητες των παραβιάσεων εξαφανίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πολλοί άντρες είχαν προηγουμένως αποφασίσει να πάρουν το Maral Gel και δεν το μετανιώνουν ποτέ. Σε εξειδικευμένους πόρους στο Διαδίκτυο, είναι δυνατό να βρεθεί ένας τεράστιος αριθμός θετικών κριτικών σχετικά με αυτό το προϊόν, το οποίο είναι η βέλτιστη εγγύηση της αποτελεσματικότητάς του και της θετικής προσπάθειάς του στο σώμα. Η διεύρυνση του πέους είναι σημαντική.

Ενδείξεις γέλης

Ενδείξεις για τη χρήση του Maral Gel

Το Maral Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ή άντρες από όλες τις ηλικίες. Το αποτέλεσμα θα γίνει ορατό τόσο στους νέους όσο και στους ηλικιωμένους.

Το Maral Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παρόμοιες παραλλαγές:

  • Κακή στύση.
  • Δυσκολία επίτευξης οργασμού.
  • Σεξ για σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Αναπαραγωγική διαταραχή.
  • Μη ικανοποιητικός όγκος πέους.
  • Δυσκολία με τη σεξουαλική επιθυμία.


Αντενδείξεις για τη χρήση του Maral Gel

Το Maral Gel δεν έχει αντενδείξεις, με εξαίρεση μία - προσωπική δυσανεξία σε ένα από τα συστατικά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν υπήρχε κατάσταση εμφάνισης αποτελεσμάτων τρίτων ή αλλεργικών αντιδράσεων κατά τη χρήση του φαρμάκου.

Απαγορεύεται στα άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει την ηλικία της πλειοψηφίας να αποδεχτούν το προϊόν.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το τζελ μόνο στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή σε μια ελκυστική τιμή για εσάς.