Κριτικές για Maral Gel

 • Νικόλαος
  Δοκίμασα το Maral Gel, το πέος μου μεγάλωσε 4 εκατοστά σε ένα μήνα, το χρησιμοποίησα όταν πήγα για επαγγελματικό ταξίδι. Με λίγα λόγια, το είχα 15 εκατοστά, τώρα είναι 14 και έχει μεγαλώσει αξιοπρεπώς σε πάχος. Κατά την άφιξή μου, η γυναίκα μου παρατήρησε αμέσως τις αλλαγές, ρώτησε - τι συμβαίνει μαζί του; Απάντησα ότι έφαγα πολλά καρότα και δεν μίλησα την αλήθεια. Άρχισε να του αρέσει περισσότερο.
  Maral Gel
 • Κωνσταντίνος
  Έχω 5 cm στο πέος για 1, 5 μήνες, έχει μεγαλώσει χωρίς προβλήματα. Είμαι σοκαρισμένος. Στην αρχή δεν πίστευα ότι το Maral Gel θα μπορούσε να βοηθήσει. Meryl πέος κάθε εβδομάδα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκεί και είναι περισσότερο από ό, τι μου ταιριάζει, τώρα έχω 20 εκατοστά με μια δεκάρα, ήμουν 15 με αλογοουρά.
  Maral Gel
 • Ευάγγελος
  Πράγμα!!! Πήγα να αφήσω μια κριτική για χαρά, με λίγα λόγια, το χρησιμοποιώ για 2 εβδομάδες, έχω ήδη αυξηθεί κατά 2 εκατοστά, σήμερα ο κυβερνήτης μου το επιβεβαίωσε, γενικά συνεχίζω να το χρησιμοποιώ με μεγάλη χαρά και συμβουλεύω Ολοι.
  Maral Gel
 • Γεώργιος
  Αποφάσισα να μεγαλώσω το πέος μου με το Maral Gel. Το εκμεταλλεύτηκα και σε 5 εβδομάδες το πέος μου αυξήθηκε κατά 4 cm και το πάχος δεν ήταν ρεαλιστικό. Οι πελάτες μου φωνάζουν με απόλαυση (δουλεύω σε στριπτίζ), συμβαίνει ότι το πέος μου δεν ανεβαίνει στο τέλος και τους πονάει, όπως παραδέχονται οι ίδιοι. Αλλά έχω γίνει πολύ πιο αυτοπεποίθηση, νιώθω καλύτερα.
  Maral Gel
 • Γεώργιος
  Για να μην πω ότι δεν μου άρεσε το μέγεθός μου, αλλά ήθελα ακόμα να προσθέσω μερικά επιπλέον εκατοστά. Έψαχνα πώς να το κάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά στο τέλος συνάντησα το Maral Gel. Και ξέρεις τι? Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, το πέος μου έχει αυξηθεί κατά 4 εκατοστά σε ένα μήνα! Συμβουλεύω σε όλους.
  Maral Gel
Βαθμολογία χρηστών Maral Gel
5
18