Πώς να επιμηκύνω το πέος στο σπίτι;

Το μικρό μέγεθος του πέους είναι ίσως το πιο κοινό σύμπλεγμα μεταξύ των ανδρών σε όλο τον κόσμο. Οι στατιστικές επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι ακόμη και αδικαιολόγητα δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του αναπαραγωγικού οργάνου, το οποίο επηρεάζεται από στερεότυπα και κρίσεις. Στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητο να αποφασίσετε πώς να επιμηκύνετε το πέος μόνο μετά την απόφαση του γιατρού ότι ο άνδρας έχει πραγματικά ένα τέτοιο πρόβλημα.

Στην ιατρική πρακτική, το πρόβλημα του μικρού μεγέθους έχει σαφή ονομασία - μικροπέος, το οποίο διευκολύνεται από ορισμένες παθολογίες και διαταραχές στο σώμα. Ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με συντηρητικούς και ριζοσπαστικούς τρόπους. Εάν τα προβλήματα δεν είναι κρίσιμα, επιτρέπεται η χρήση «μεθόδων φειδωλών» - αυτό είναι ένα ακροφύσιο επέκτασης στο πέος, ειδικά τζελ και αλοιφές, μασάζ ή ασκήσεις, παραδοσιακή ιατρική και φάρμακα.

Είναι δυνατή η επιμήκυνση ενός μέλους;

Σήμερα, τα προβλήματα με το μικρό μέγεθος πέους που καταγράφονται από ειδικούς γιατρούς δεν είναι ασυνήθιστα ακόμη και μεταξύ νεαρών και σεξουαλικά ενεργών ανδρών.

Γυναίκα που μετρά το ανδρικό πέος

Από αυτή την άποψη, πολλοί ενδιαφέρονται για το ερώτημα εάν είναι δυνατή η επιμήκυνση του πέους, καθώς και πόσο αποτελεσματικές και ασφαλείς είναι οι επιλεγμένες μέθοδοι. Οι ειδικοί γιατροί πραγματοποιούν πρώτα μια πλήρη εξέταση του ασθενούς προκειμένου να αποτρέψουν εσωτερικές παθολογίες και γενετικές ανωμαλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόβλημα μικροπέους.

Γνώμη ειδικού!Η αυτοδιάγνωση ενός μικρού πέους είναι ανόητη και παράλογη. Αρχικά, ένας άνδρας πρέπει να καθορίσει φυσιολογικούς δείκτες και στη συνέχεια να λάβει υπόψη παράγοντες όπως η κληρονομικότητα και η γενετική, η ηλικία του άνδρα και η σύσταση του σώματός του, καθώς και τα εθνικά χαρακτηριστικά.

Αν μιλάμε για συντηρητικές μεθόδους, όλες μπορούν να εγγυηθούν μικρά αποτελέσματα, αλλά με φυσικό και ασφαλή τρόπο χωρίς συνέπειες και παρενέργειες. Αυτές περιλαμβάνουν τις ακόλουθες μεθόδους:

 • χρήση ειδικών προφυλακτικών (προσωρινή επίδραση).
 • η χρήση ακροφυσίων (επίσης προσωρινό αποτέλεσμα).
 • ασκήσεις και μασάζ (αθροιστική επίδραση).
 • θεραπεία με αλοιφές και κρέμες.
 • φαρμακευτική θεραπεία (μόνο με συνταγή γιατρού).
 • συνταγές και παραδοσιακή ιατρική.

Για να επιταχύνετε τη διαδικασία αλλαγής, καθώς και για να επιτύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, μπορείτε να εφαρμόσετε πολλές μεθόδους ταυτόχρονα σε ένα συγκρότημα, αλλά μόνο σε συμφωνία με έναν ουρολόγο ή ανδρολόγο. Στο τελικό αποτέλεσμα, η μέγιστη αύξηση στο σεξουαλικό όργανο μπορεί να είναι +5 cm.

Πώς να μεγεθύνετε ένα ανδρικό πέος στο σπίτι;

Το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει τους περισσότερους άνδρες είναι πώς να επιμηκύνουν ένα πέος στο σπίτι. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι πολλοί άντρες, λόγω της λεπτότητας του θέματος, δεν τολμούν να επισκεφτούν γιατρό. Σε αυτή την περίπτωση, επιτρέπεται η χρήση φειδωλών τεχνικών, αλλά μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες και τις ενδείξεις. Αυτές μπορεί να είναι ειδικές συσκευές που δίνουν ένα εφάπαξ, αλλά σταθερό αποτέλεσμα ή μπορεί να είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ειδικά προφυλακτικά

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που θα σας επιτρέψει να έχετε ένα γρήγορο και αποτελεσματικό αποτέλεσμα είναι τα προφυλακτικά που επιμηκύνουν το πέος. Τέτοιες συσκευές είναι ευρέως διαδεδομένες στην Ευρώπη, μπορείτε να τις αγοράσετε σε εξειδικευμένα καταστήματα ή μέσω Διαδικτύου. Συχνά, ο κατασκευαστής συμπληρώνει τέτοια προφυλακτικά με ειδικές αιχμές για να ενισχύσει τις αισθήσεις της σεξουαλικής επαφής.

Αιχμηρά προφυλακτικά που μεγεθύνουν το πέος κατά τη διάρκεια του σεξ

Αυτή η τεχνική υπόσχεται περίπου 2-3 επιπλέον εκατοστά στο συνολικό μέγεθος του πέους, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αντισυλληπτικό μόνο μία φορά. Οι ειδικοί σημειώνουν ότι αυτή η τεχνική είναι η πιο υγιεινή σε σύγκριση με άλλα ακροφύσια και συσκευές. Τα προφυλακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά και μάλιστα πολλές φορές την ημέρα, ενώ τα ακροφύσια απαιτούν διαλείμματα.

Ακροφύσια και άλλα αξεσουάρ

Ο αριθμός των διαφόρων ακροφυσίων για την προσωρινή, αλλά ακόμα ασφαλή και αποτελεσματική μεγέθυνση πέους αυξάνεται καθημερινά. Κάθε τύπος στοχεύει στην εξάλειψη ενός συγκεκριμένου προβλήματος, και συγκεκριμένα:

 • Ακροφύσια επέκτασης.
 • επιμήκυνση?
 • για την τόνωση της κλειτορίδας και του κόλπου.
 • με δονητή?
 • ανοιχτού και κλειστού τύπου.

Πολλά εξαρτώνται από τις προτιμήσεις του ίδιου του άνδρα, καθώς και από τους στόχους του. Ένα διευρυνόμενο ακροφύσιο σιλικόνης θα επιτρέψει σε έναν άνδρα να προσθέσει μερικά επιπλέον εκατοστά στο μέγεθός του και μια διαφορετική ανακούφιση βοηθά να προσφέρει τη μέγιστη ευχαρίστηση σε μια γυναίκα. Τα καπάκια με παχύ τοίχωμα, με παχύ τοίχωμα προσθέτουν όγκο στο πέος, υποσχόμενοι πιο σφιχτή, πιο φωτεινή διείσδυση.

Επέκταση ακροφυσίου - ένας προσωρινός τρόπος για να αυξήσετε το πέος

Υπάρχουν επίσης δακτύλιοι στύσης που βοηθούν έναν άνδρα να διατηρήσει μια όρθια κατάσταση για όσο το δυνατόν περισσότερο, και ως εκ τούτου παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή. Ο δακτύλιος τοποθετείται στη βάση, συμπιέζει το πέος, εμποδίζοντας το αίμα να φύγει από τα σπηλαιώδη σώματα του πέους. Τα ακροφύσια επιμήκυνσης σάς επιτρέπουν να προσθέσετε αμέσως 2-5 cm στο μέγεθός σας και ένα ειδικό ανακούφιση και πρόσθετα στοιχεία παρέχουν τόνωση των γεννητικών οργάνων της γυναίκας.

Για αναφορά!Μεταξύ του τεράστιου αριθμού ακροφυσίων και συσκευών που μπορούν να λύσουν γρήγορα το πρόβλημα του ανεπαρκούς μεγέθους του πέους, οι ειδικοί επισημαίνουν δύο προϊόντα. Αυτό είναι ένα ακροφύσιο που προσθέτει 3, 5 cm στη διάμετρο και 4, 5 cm στο μήκος. Είναι επίσης ένα ακροφύσιο cyberskin με ενσωματωμένο δονητή, που εγγυάται αύξηση έως και 5 cm στο μήκος του πέους και 1, 5 cm στο μήκος του πάχος. Το μόνο αρνητικό τέτοιων συσκευών είναι πόσο κοστίζει το ακροφύσιο.

Μασάζ και άσκηση

Με τη βοήθεια της φυσικής επίδρασης στα γεννητικά όργανα, ένας άνδρας μπορεί να δημιουργήσει φυσικές διεργασίες που είναι υπεύθυνες για την παροχή αίματος στο πέος και την επεκτασιμότητα των σπηλαιωδών σωμάτων. Η πιο αποτελεσματική και χρήσιμη τεχνική είναι το μασάζ και οι ειδικές ασκήσεις, χάρη σε αυτές, μετά από λίγες μέρες, μπορείτε να πάρετε μια αύξηση 1-2 εκ. Αλλά το πιο σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι το αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα .

Ο άνδρας εξέπληξε το κορίτσι με το μέγεθος του πέους του μετά το μασάζ

Κάντε μασάζ με τον ακόλουθο τρόπο:

 1. Τέντωμα του πέους σε χαλαρή κατάσταση. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να τεντώσετε το πέος με τα χέρια σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά απαλά χωρίς ενόχληση.
 2. Το Jelqing είναι μια σωματική άσκηση που απαιτεί τέντωμα του πέους με κινήσεις των χεριών που θυμίζουν άρμεγμα. Μια τέτοια άσκηση πρέπει να εκτελείται αυστηρά σε ημι-όρθια κατάσταση του πέους.
 3. Κυκλικό μασάζ, το οποίο θα βοηθήσει στη δημιουργία φυσιολογικής παροχής αίματος στο αναπαραγωγικό όργανο.
 4. Μασάζ λαβής - το πέος σφίγγεται σφιχτά με τα δάχτυλα και όταν εμφανίζεται στύση, ο άνδρας πρέπει να κρατήσει τη λαβή στη βάση για λίγο. Αυτό θα οδηγήσει σε κατακράτηση αίματος στα σπηλαιώδη σώματα, με τη σειρά τους να τεντώνονται λίγο, αυξάνοντας έτσι το μέγεθος του πέους με φυσικό τρόπο.

Ταυτόχρονα, πρέπει να καταλάβετε ότι το ακατάλληλο μασάζ είναι μια τραυματική διαδικασία, επομένως είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε με τον αντίκτυπο στα γεννητικά όργανα.Εκ των προτέρων, είναι καλύτερο να παρακολουθείτε εκπαιδευτικά βίντεο στο Διαδίκτυο, όπου το μασάζ και οι ασκήσεις εκτελούνται από ειδικό.

Κρέμες και αλοιφές

Η τοπική εφαρμογή φαρμάκων για τη μεγέθυνση του πέους είναι μια κοινή τεχνική που δεν υπόσχεται στον άνδρα σοβαρές παρενέργειες, αλλά μόνο γρήγορη επίδραση και ευκολία στη χρήση.

Οι κρέμες και οι αλοιφές δρουν γρήγορα, απορροφώνται εύκολα, δεν αφήνουν λεκέδες στα ρούχα, δεν επηρεάζουν άλλες λειτουργίες και ορμονικά επίπεδα και το σημαντικότερο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διακριτικά.

Τα ακόλουθα ονόματα συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία βαθμολογία για τις καλύτερες κρέμες και αλοιφές:

 1. Το gel με εκχυλίσματα γαϊδουράγκαθου, περουβιανής μάκας, Goryanka και λειχήνων βοηθά στη γρήγορη επίτευξη της μέγιστης στύσης και επίσης δέχεται συνεχή χρήση για αθροιστικό αποτέλεσμα.
 2. Συνθετικό συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα πιπεριάς τσίλι για ενίσχυση της στύσης, γιατί αυτή η κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται 2 φορές την ημέρα.
 3. Κρέμα με βάση το αρσενικό μονοσυστατικό RKK - για να έχετε ένα σωρευτικό αποτέλεσμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το προϊόν για τουλάχιστον 3 μήνες.
 4. Ένα τζελ που βασίζεται σε εκχυλίσματα τζίντζερ και χρυσής ρίζας, αργινίνη και ενεργές πηκτίνες είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την ισχύ, αυξάνοντας το μέγεθος του οργάνου κατά τη διάρκεια της στύσης διεγείροντας και τεντώνοντας τα σπηλαιώδη σώματα.
 5. Ένα προϊόν με πρωτεΐνες, αμινοξέα και σύμπλεγμα κολλαγόνου - πρέπει να εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα για σωρευτικό αποτέλεσμα και η φυτική σύνθεση εγγυάται την απουσία παρενεργειών.
 6. Κρέμα με muira puama, ιπποκάστανο και βατόμουρο - είναι υπεύθυνη για μια μακρά και διαρκή στύση, πρέπει να απλώνετε την κρέμα 2 φορές την ημέρα.
 7. Κρέμα με χολή αρκούδας, μόσχο ελάφι, σκουπόριζα Σιβηρίας και φρούτο φελλόδενδρο. Με τη βοήθεια ενός τέτοιου εργαλείου, η παραγωγή τεστοστερόνης αυξάνεται και η κρέμα βοηθά ακόμη και στην ανόρθωση του σχήματος του πέους με παραμορφώσεις.
 8. Ένα γαλλικό φάρμακο με αθροιστικό αποτέλεσμα, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί για 1, 5-2 μήνες για να αυξηθεί το μέγεθος του αναπαραγωγικού οργάνου.

Η σύνθεση τέτοιων τοπικών παραγόντων περιλαμβάνει συστατικά φυτικής προέλευσης που διεγείρουν τη ροή του αίματος, την επέκταση των σπηλαίων σπηλαιωδών σωμάτων και επίσης παρατείνουν την όρθια κατάσταση.

Προετοιμασίες

Με τη βοήθεια φαρμάκων, μπορείτε να λύσετε τυχόν αποκλίσεις από τον κανόνα στο σώμα και διαταραχές, συμπεριλαμβανομένου του προβλήματος του μικρού μεγέθους του πέους. Είναι σημαντικό μόνο να επισκεφτείτε έναν γιατρό ώστε να συνταγογραφήσει ένα συγκεκριμένο φάρμακο και το σχήμα του.

Χάρη σε τέτοια φάρμακα, εμφανίζεται αγγειοδιαστολή στους ιστούς του πέους, η ροή του αίματος, η παροχή αίματος στα τριχοειδή αγγεία των σηραγγωδών σωμάτων αυξάνεται. Η αρχή της δράσης των δισκίων και των τοπικών παρασκευασμάτων είναι παρόμοια, αλλά τα δισκία εγγυώνται ένα μακρύ και σταθερό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τον προορισμό και τις οδηγίες τους.

Λαϊκές συνταγές

Η παραδοσιακή ιατρική είναι μια αποτελεσματική και αναγνωρισμένη από τους ειδικούς τεχνική που σας επιτρέπει να λύσετε πολλά προβλήματα υγείας με ασφαλή και ήπιο τρόπο. Είναι δυνατή η αύξηση του αναπαραγωγικού οργάνου στο σπίτι με τη βοήθεια μη παραδοσιακών συνταγών, αλλά μόνο εάν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και συμμόρφωση με τους κανόνες για τη χρήση κεφαλαίων. Σήμερα, οι ακόλουθες συνταγές αναγνωρίζονται ως οι πιο αποτελεσματικές:

 1. Πάρτε 100 γρ. βότανα θυμαριού, παρασκευάζονται σε βραστό νερό και εγχύονται για αρκετές ώρες, μετά από τις οποίες παίρνουν μισό ποτήρι πριν από το πρωινό και το δείπνο τακτικά για 4 μήνες.
 2. Με τη βοήθεια ενός μαχαιριού ή γουδί συνθλίβονται 200 γραμμάρια σκόρδου, προστίθενται εκεί 200 γραμμάρια αλκοόλ. Για 10 ημέρες, το βάμμα διατηρείται σε ξηρό, σκοτεινό μέρος, ανακινώντας τακτικά. Μετά από αυτό, ο φιλτραρισμένος παράγοντας λαμβάνεται 25 σταγόνες για 3 μήνες.
 3. Σε κρύο νερό, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού σπόρους αψιθιάς, βράστε για 10 λεπτά, στη συνέχεια διηθήστε, ψύξτε και πίνετε μισό ποτήρι 3 φορές την ημέρα.

Επίσης, το τζίνσενγκ, το τζίντζερ, ο ελευθερόκοκκος, ο κράταιγος, το Ginkgo Biloba μπορούν να διακριθούν από αποτελεσματικά φυτά για τη μεγέθυνση του πέους.Μια άλλη πολύ γνωστή τεχνική είναι η μεγέθυνση πέους με μαγειρική σόδα. Για να γίνει αυτό, μετά από ένα ντους ή μπάνιο, το πέος πρέπει να λιπαίνεται με φυτικό λάδι, μετά από το οποίο εφαρμόζεται λίγη σόδα, το μασάζ πραγματοποιείται με κυκλικές κινήσεις με ένα σφουγγάρι.

Χειρουργική μέθοδος μεγέθυνσης πέους στους άνδρες

Μια χειρουργική τεχνική είναι κατάλληλη μόνο εάν οι συντηρητικές τεχνικές είναι αναποτελεσματικές και ανίκανες να εξαλείψουν τις προϋποθέσεις και τις παθολογίες που οδήγησαν στην υπανάπτυξη του πέους. Ενδείξεις για χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι οι ακόλουθες διαγνώσεις από γιατρό:

 1. Μικροπενία λόγω έλλειψης ορμονών της υπόφυσης.
 2. Παραμορφώσεις ή ανωμαλίες στην ανάπτυξη του πέους, για παράδειγμα, ίνωση των σηραγγωδών σωμάτων, τραύμα, υπο- και επισπαδίες του πέους.
 3. Εισβολή του αναπαραγωγικού οργάνου σε φόντο παχυσαρκίας, μειωμένης ελαστικότητας ιστού ή τόνου του μυϊκού συστήματος.
Στάδια χειρουργικής μεγέθυνσης πέους

Όταν επιλέγει μια μέθοδο λειτουργίας, ο γιατρός λαμβάνει υπόψη τις ενδείξεις και τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του σώματος του ασθενούς. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται η συνδεσμοτομή, δηλαδή μια επέμβαση διάτασης του πέους κατά 2-6 εκ. Μια άλλη τεχνική είναι το lipofilling, δηλαδή η πάχυνση του πέους ή μόνο της κεφαλής με μεταμόσχευση λιπώδους ιστού. Ασκείται επίσης η επέμβαση της φαλλοπροσθετικής ή η επέμβαση «Perovik» (διαχωρισμός κεφαλής και σηραγγωδών σωμάτων, όπου εμφυτεύεται ιστός χόνδρου).

Πόσο κοστίζει η επέμβαση;

Η χειρουργική επέμβαση είναι μια ακραία απόφαση ενός ειδικού, η οποία λαμβάνεται όταν καμία εναλλακτική μέθοδος δεν ήταν αποτελεσματική. Εκτός από την ίδια την επέμβαση, ο γιατρός ορίζει απαραίτητα ψυχολόγο για τον ασθενή. Επιπλέον, η επέμβαση μεγέθυνσης πέους για έναν άνδρα θα κοστίσει σε έναν άνδρα ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό.

Η τιμολόγηση επηρεάζεται από τη χώρα και την πόλη όπου βρίσκεται η κλινική, την εικόνα της και τα προσόντα των ειδικών, καθώς και από τον τύπο λειτουργίας, τον εξοπλισμό και άλλες λεπτότητες.

συμπέρασμα

Η μεγέθυνση του πέους δεν πρέπει να είναι εμμονή για έναν άνδρα, διαφορετικά, ακόμη και μετά το τέλος της αποτελεσματικής θεραπείας, δεν θα είναι ικανοποιημένος με το νέο μέγεθος. Τις περισσότερες φορές εφαρμόζονται εναλλακτικές και συντηρητικές μέθοδοι, είτε πρόκειται για χρήση ακροφυσίων, είτε για μασάζ είτε για φάρμακα. Παράλληλα με αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνταγές παραδοσιακής ιατρικής. Η χειρουργική επέμβαση είναι η τελευταία λύση όταν καμία από τις διαθέσιμες τεχνικές δεν έχει αποδειχθεί αποτελεσματική.