Είναι δυνατόν να αυξηθεί το πέος: έλεγχος 10 τρόπων για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

Μερικοί άνδρες μπορεί να έχουν μια τρελή σκέψη: γιατί να μην μεγεθύνετε το πέος σας; Είναι δυνατόν να το κάνουμε πιο μακρύ και πιο χοντρό; Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να ανοίξετε το υλικό μας και να βρείτε αυτό το χρήσιμο εκπαιδευτικό άρθρο. Ενημερώνουμε: ναι, είναι δυνατόν. Υπάρχουν όμως αποχρώσεις.

ένας άντρας κοιτάζει το παντελόνι του και θέλει να μεγαλώσει το πουλί

Τώρα για μερικές ξαφνικές επιστημονικές ανακαλύψεις: μελέτες δείχνουν τακτικά ότι πολλοί τύποι που ανησυχούν πάρα πολύ για το μέγεθος της συσκευής τους έχουν στην πραγματικότητα ένα εντελώς φυσιολογικό μέγεθος. Δυστυχώς - λόγω της τρέχουσας διαθεσιμότητας υλικού πορνό - μια κοινή παρανόηση είναι ότι ένας πολύ μεγάλος κόκορας θα φέρει περισσότερη ευχαρίστηση σε μια φίλη. Μεγάλο λάθος. Μια μελέτη του 2017 διαπίστωσε ότι ένας συνδυασμός βαθιών φιλιών, διέγερσης των γεννητικών οργάνων και στοματικό σεξ ήταν πιο πιθανό να φέρει μια γυναίκα σε οργασμό.

Τι προκύπτει από αυτό; Οι πιθανότητες είναι ότι το πέος σου είναι καλά. Ωστόσο, εάν θέλετε να αυξήσετε, υπάρχουν πολλές επιλογές. Ορισμένα είναι εξαιρετικά ακριβά και/ή επώδυνα, ενώ άλλα δεν εγγυώνται καν βιώσιμα αποτελέσματα. Συγκεντρώσαμε δώδεκα μεθόδους μεγέθυνσης πέους που είναι διαθέσιμες σήμερα και τις κατατάξαμε από τις πιο σκοτεινές έως τις πιο χρήσιμες.

10. Τοποθετήστε το εμφύτευμα

Ο χειρουργός Τζέιμς Έλιστ Γκοντό με έδρα το Λος Άντζελες ισχυρίζεται ότι είναι ο μόνος στον κόσμο που εκτελεί μια ειδική επέμβαση αύξησης μήκους και πάχους χρησιμοποιώντας ένα εμφύτευμα σιλικόνης γνωστό ως "Penuma". Ο Elist ισχυρίζεται ότι κατά μέσο όρο, το μήκος αυξάνεται κατά 3, 8 εκατοστά και η περίμετρος - έως και 6 εκατοστά. και έχει ήδη εγκαταστήσει 1, 3 χιλιάδες από αυτά τα εμφυτεύματα. Μειονεκτήματα: Η επέμβαση κοστίζει 13. 000 $ και οι ασθενείς διατρέχουν κίνδυνο μόλυνσης ή βλάβης του εμφυτεύματος.

Ο δερματολόγος Jesse Chen προσθέτει: «Ένα εμφύτευμα είναι σαν μια μόνιμη στύση που μπορεί να σας εμποδίσει να κινηθείτε απλά». Φανταστείτε να πηγαίνετε για τρέξιμο με ένα όρθιο πουλί έτοιμο. . .

9. Κόψτε συνδέσμους

Μερικοί χειρουργοί μπορούν να κάνουν χειρουργική επιμήκυνσης κόβοντας τους συνδέσμους του πέους, κάτι που του επιτρέπει να προεξέχει λίγο πιο μακριά από το σώμα. Φυσικά, αυτό συνδέεται με σοβαρούς κινδύνους: σχηματισμό ουλώδους ιστού, πόνο κατά τη διάρκεια της στύσης, τις ίδιες λοιμώξεις ή, για παράδειγμα, απώλεια ευαισθησίας (ή ακόμα και ολόκληρης της λειτουργίας, ας πούμε έτσι). Επιπλέον, είναι ακριβό και οι μελέτες έχουν βρει ότι η διαδικασία προσθέτει περίπου 1, 2 εκατοστά. Συμφωνώ, αυτό δεν είναι αυτό που περιμένουν οι ασθενείς.

Ο Τσεν σημειώνει ότι μετά από μια τέτοια πλαστική επέμβαση, μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί η στύση και γενικά να διεισδύσει όπου είναι απαραίτητο σε ορισμένες στάσεις.

8. Αντλία λίπους

Σε αυτή τη διαδικασία, οι χειρουργοί πραγματοποιούν πρώτα λιποαναρρόφηση, αντλώντας λίγο λίπος από τον ασθενή από άλλο μέρος και στη συνέχεια το εγχέουν με μια σύριγγα στο αιτιολογικό. Ως αποτέλεσμα, όπως παρατήρησαν ανήσυχοι ερευνητές, είναι δυνατή μια ελαφρά αύξηση του μήκους (λιγότερο από 2, 5 εκατοστά), της περιφέρειας (λίγο περισσότερο από 2, 5 εκατοστά) και, θα λέγαμε, του βάρους του οργάνου. Η κύρια ενέδρα δεν είναι για πάντα· με τον καιρό, ο χοντρός φίλος σας μπορεί να συρρικνωθεί στο αρχικό του μέγεθος. Επιπλέον, όπως σε κάθε χειρουργική επέμβαση, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι. Ακολουθεί ένα παράδειγμα: Ένας 30χρονος ασθενής πέθανε μετά από εγχείρηση μεγέθυνσης πέους επειδή το λίπος με κάποιο τρόπο μπήκε στους πνεύμονές του και τον έκανε να σταματήσει να αναπνέει.

7. Ένεση πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια (αίμα)

Μια σχετικά νέα μέθοδος: η διαδικασία περιλαμβάνει την εξαγωγή πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια και την ένεση του στο πέος, η οποία θα διεγείρει τη ροή του αίματος και τελικά θα κάνει το όργανο μεγαλύτερο.

«Το κλασικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει ενέσεις για τη μηχανική άντληση αίματος σε διάστημα αρκετών εβδομάδων, το οποίο τεντώνει τους αιωρούμενους συνδέσμους για να αυξήσει το μήκος και να βελτιώσει την κυκλοφορία», εξηγεί ο Chen. "Τα βελτιωμένα προγράμματα που προσθέτουν βλαστοκύτταρα και εξωσώματα είναι επίσης πολύ δημοφιλή στην πρακτική μου, καθώς παρέχουν ταχύτερες και πιο σταθερές βελτιώσεις στη λειτουργία και το μέγεθος. "

Αλλά αυτή τη στιγμή, απλώς δεν υπάρχει αρκετή έρευνα για να θεωρηθεί μια καλή μακροπρόθεσμη επιλογή.

6. Δοκιμάστε το jelq (jelqing)

Δεν είναι γνωστό πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά το jelqing, φαίνεται ότι άρχισαν να χρησιμοποιούνται στον αρχαίο αραβικό πολιτισμό. Αυτό που γνωρίζουμε είναι μια συγκεκριμένη χειροκίνητη τεχνική διατάσεων που πολλοί προσπαθούν να αυξήσουν το μήκος και το πάχος του πέους.

«Οι περισσότεροι οδηγοί συμβουλεύουν να περιμένετε για μια σχεδόν πλήρη στύση. Μετά από αυτό, πρέπει να εφαρμόσετε λιπαντικό και να πιάσετε σταθερά τη βάση του πέους σε έναν δακτύλιο του αντίχειρα και του δείκτη. Σφίξτε το δαχτυλίδι και περάστε το χέρι σας σε όλο το μήκος, σαν να το «αρμέγετε». Πιάστε αμέσως τη βάση με το άλλο χέρι και επαναλάβετε».

Μπορεί το jelq να κάνει πραγματικά το πέος μεγαλύτερο; Οι περισσότεροι ιατροί λένε όχι και προσθέτουν ότι μπορεί να είναι ακόμη και επιβλαβές, όπως να προκαλέσει καμπυλότητα του πέους. Ο Grant Stoddard δοκίμασε ανιδιοτελώς το jelqing για δύο εβδομάδες και δεν βρήκε καμία αλλαγή στο μέγεθος.

«Είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε μια αντλία πέους που βοηθά πραγματικά στην κυκλοφορία», λέει ο Chen.

5. Περπατήστε με προέκταση

Έχουν ήδη αναπτυχθεί αρκετές συσκευές που οι άνδρες μπορούν να φορούν καθημερινά κάτω από τα ρούχα τους για να τεντώνουν προοδευτικά το πέος και να αυξάνουν το μήκος ή/και την περίμετρό του.

Μερικοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτές οι συσκευές μπορούν να λειτουργήσουν και μια πολύ μικρή μελέτη του 2015 διαπίστωσε ότι ένα προέκτασης πρόσθεσε σχεδόν μιάμιση ίντσα στο μήκος του πέους. Ο ίδιος ήρωας Stoddard δοκίμασε μια επέκταση σχεδιασμένη για άνδρες με νόσο Peyronie (την οποία δεν είχε). Αφού χρησιμοποίησε αυτή τη συσκευή για σχεδόν ένα μήνα, βρήκε αύξηση μήκους περίπου 1, 2 εκατοστών.

Ωστόσο, ο Jamin Brambhatt, ουρολόγος από τη Φλόριντα, λέει ότι η ενόχληση και η πιθανότητα δημιουργίας ουλών δεν αξίζει τον κόπο: «Δεν υπάρχει πολλή έρευνα για τα οφέλη των επεκτατικών και θα πρέπει να τα φοράτε για αρκετές ώρες την ημέρα στα πιο ευαίσθητα μέρος του σώματός σου».

4. Εισάγετε δερματικά πληρωτικά

Οι ενέσεις δερματικού πληρωτικού είναι μια άλλη μέθοδος που μπορεί να αυξήσει την περίμετρο έως και 2, 5 εκατοστά (εάν εγχυθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα). Αυτή η διαδικασία είναι δημοφιλής στους ασθενείς του Chen καθώς «λαμβάνουν μια στιγμιαία αύξηση σε μήκος και πάχος».

Αλλά το αποτέλεσμα είναι μόνο προσωρινό. "Η μακροζωία των fillers εξαρτάται από το πόσο δραστήριοι είστε σεξουαλικά, καθώς η περισσότερη κινητικότητα αυξάνει τον μεταβολισμό των fillers", λέει ο Chung. "Ενώ σας έχει μείνει λίγο ακόμα μετά από ένα χρόνο, πιθανότατα θα θέλετε να τα αγγίξετε μέχρι τότε. "Υπάρχουν επίσης πιθανές παρενέργειες, όπως οίδημα και μώλωπες κάτω από το δέρμα.

Ένας τύπος που πέρασε από αυτή τη διαδικασία έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε για μια άλλη παρενέργεια - μια αλλαγή στο σχήμα (κυρτότητα):

«Παρά τη συμβουλή του Dr. Schafer να περιμένω με το σεξ, μάλλον ξεκίνησα πολύ νωρίς, πολύ καιρό και με πολύ ενθουσιασμό μετά την πρώτη ένεση. Αυτό συνέβη πριν συνδεθεί πλήρως το πληρωτικό με τους ιστούς του πέους μου. Αν πριν είχα ένα πολύ ομοιόμορφο, όμορφο πέος, τώρα έχει γίνει λίγο φουσκωμένο στη μέση. Ίσως το εξόγκωμα να μην ήταν τόσο μεγάλο, αλλά παρατήρησα κάτι, γιατί εξέτασα προσεκτικά το πέος μου, περίπου 42-43 ετών.

Ευτυχώς, ο γιατρός μπόρεσε να διορθώσει το έντυπο με επιπλέον ενέσεις στο ραντεβού παρακολούθησης.

3. Βάλτε το ακροφύσιο (για σεξ)

Πωλούνται σε καταστήματα ειδών ενηλίκων και απλά τοποθετούνται στο πέος, σαν προφυλακτικό - μόνο πιο ογκώδη και συνήθως κατασκευασμένα από σιλικόνη. Τα προσαρτήματα αναπτύχθηκαν αρχικά για ιατρικούς σκοπούς, αλλά σήμερα πολλοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν και ως σεξουαλικά παιχνίδια. «Αυξάνουν το πάχος και το μήκος και μπορεί να έχουν νευρώσεις ή άλλο ανάγλυφο στο εξωτερικό ή το εσωτερικό τοίχωμα για να παρέχουν διέγερση και για τους δύο συντρόφους», είπε ο Τσεν σε μια συνέντευξη.

2. Ξυρίστε την ηβική σας

Εάν δεν θέλετε να κάνετε τέντωμα ή να δουλέψετε τίποτα, υπάρχει ένα απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε το πέος σας να φαίνεται μεγαλύτερο: ξυρίστε τις τρίχες της ηβίας σας. Σκέψου το. Όταν κρύβεται από ένα θάμνο ηβικής τρίχας, φαίνεται πιο μικρό από ό, τι αν ήταν ορατό σε όλο του το μεγαλείο.

1. Χάστε βάρος

Από τη μια πλευρά, αυτό είναι μια οπτική ψευδαίσθηση: το πέος θα φαίνεται μεγαλύτερο όταν δεν κρύβεται κάτω από μια κοιλιά ή τους μηρούς που προεξέχουν. Από την άλλη πλευρά, με την απαλλαγή από το περιττό λίπος, θα έχετε υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης και βελτιωμένη ροή αίματος, κάτι που μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντο και να βοηθήσει το πέος να γεμίσει περισσότερο κατά τη διάρκεια μιας στύσης.