Τύποι και χρήση εξαρτημάτων για μεγέθυνση και πάχυνση πέους

Το ζήτημα του μήκους του αναπαραγωγικού οργάνου ανησυχεί πολλούς άνδρες, καθώς συχνά είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθός τους. Σήμερα, χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι και συσκευές για την επιμήκυνση του πέους των ανδρών. Ωστόσο, πολλοί διακρίνουν από όλη αυτή την ποικιλία τα ακροφύσια στο πέος, τα οποία βοηθούν στην αύξηση του μεγέθους του φαλλού από μόνα τους.

Τι είναι τα ακροφύσια και σε τι χρησιμεύουν;

Ακροφύσιο επέκτασης - μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την αύξηση του πέους των ανδρών τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής. Κάποιοι τα μπερδεύουν με τα extensions, ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετικές συσκευές.

Οι επεκτάσεις χρησιμοποιούνται για τη φυσική αλλαγή του μεγέθους του πέους και τα ακροφύσια χρειάζονται μόνο για καλύτερη σεξουαλική επαφή.

Έχοντας ασχοληθεί με τη βασική περιγραφή της συσκευής, θα πρέπει να μάθετε σε τι χρησιμοποιείται συχνότερα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους χρησιμοποιούν τέτοιες συσκευές:

 • ανεπαρκές μήκος και πάχος του πέους,
 • η δυσαρέσκεια του συντρόφου κατά τη διάρκεια του σεξ,
 • σύντομη επαφή,
 • αυξημένη ευαισθησία του κεφαλιού,
 • γρήγορη εκσπερμάτιση,
 • αδύναμος οργασμός σε σεξουαλικό σύντροφο.

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται λόγω των μικρών διαστάσεων του αναπαραγωγικού οργάνου.

ποικιλίες

Πριν χρησιμοποιήσετε ακροφύσια στο πέος, πρέπει να εξοικειωθείτε με τις κύριες ποικιλίες αυτών των συσκευών. Σήμερα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ακροφυσίων που θα ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε άνδρα.

Άνοιξε

Το ανοιχτό μοντέλο χρησιμοποιείται συχνότερα από τα αγόρια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιείται όχι για επιμήκυνση, αλλά για πάχυνση του φαλλού.

τύποι ακροφυσίων για μεγέθυνση πέους

Αυτό παρέχει πρόσθετη διέγερση στον κόλπο του συντρόφου κατά τη διάρκεια του έρωτα. Όσον αφορά τη λειτουργικότητά του, αυτό το μοντέλο μοιάζει με μια άλλη συσκευή - ένα στυτικό δαχτυλίδι.

Για να χρησιμοποιηθεί το ανοιχτό μοντέλο, το σεξουαλικό όργανο φέρεται σε κατάσταση στύσης. Εάν ο φαλλός δεν είναι διεγερμένος, η συσκευή δεν θα λειτουργήσει για τη μεγέθυνση του πέους.

Κλειστό

Οι κλειστές συσκευές θεωρούνται κλασικά μοντέλα ακροφυσίων για παιδιά. Η διαφορά τους από τις ανοιχτές συσκευές είναι ότι χρησιμοποιούνται ως προέκταση του ανδρισμού. Εξωτερικά, η συσκευή μοιάζει με ένα μικρό επίθεμα που τοποθετείται στο κεφάλι του πέους.

Το κύριο πλεονέκτημα του κλειστού μοντέλου είναι η πρόληψη της πρόωρης εκσπερμάτισης κατά τη διάρκεια του σεξ.

Δονούμενος

Για να ικανοποιήσετε τον σεξουαλικό σας σύντροφο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε συσκευές εξοπλισμένες με ειδικό μασάζ δόνησης.

δονούμενο ακροφύσιο μεγέθυνσης πέους

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα κραδασμών ως προς το κόστος και τη λειτουργικότητά τους. Τα ακριβά είναι εξοπλισμένα με ρυθμίσεις ταχύτητας δόνησης και πωλούνται με τηλεχειριστήριο.

σπυρωτός

Πρέπει να διακρίνονται ποικιλίες με σπυράκια στην επιφάνειά τους. Οι τροποποιήσεις τέτοιων συσκευών διαφέρουν ως προς το ύψος, το μήκος, το σχήμα και ακόμη και τον αριθμό των σπυριών. Τα πιο ακριβά μοντέλα καλύπτονται με μπάλες που γίνονται με τη μορφή μοτίβου.

Ανάγλυφο

Οι συσκευές ανακούφισης για το πέος διακρίνονται από την επιφάνειά τους, η οποία διαφέρει από άλλα μοντέλα. Η επιφάνεια μπορεί να καλυφθεί με τρισδιάστατο σχέδιο, μακριές αιχμές ή μικρές μπάλες. Μια τέτοια μη τυποποιημένη επίστρωση θα δώσει στο κορίτσι μια αξέχαστη εμπειρία λόγω πρόσθετης διέγερσης του κόλπου.

άνθρωπος μεγεθυσμένο ακροφύσιο πουλί

Διεγερτικά

Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται για την πάχυνση του πέους, καθώς είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη. Χαρακτηριστικά των μοντέλων διέγερσης σιλικόνης είναι το σχέδιο στην επιφάνεια και το χαρακτηριστικό σχήμα της συσκευής. Λόγω αυτού, επιτυγχάνεται πρόσθετη διέγερση των κολπικών τοιχωμάτων του συντρόφου. Τα μειονεκτήματα ορισμένων περιλαμβάνουν μείωση της ευαισθησίας του κεφαλιού όταν χρησιμοποιείται αυτό το ακροφύσιο για τη μεγέθυνση του πέους.

Πριν αγοράσετε διεγερτικά μοντέλα, συνιστάται να εξοικειωθείτε με τους τύπους τους. Για παράδειγμα, τα καταστήματα πωλούν μοντέλα με πρόσθετα διεγερτικά κλειτορίδας ή μασάζ δόνησης.

Αξιοσημείωτα μοντέλα

Πριν αγοράσετε μια συσκευή μεγέθυνσης πέους, πρέπει να εξοικειωθείτε με αποτελεσματικά μοντέλα από γνωστούς κατασκευαστές. Μόνο αφού εξοικειωθείτε με αυτά, μπορείτε να αγοράσετε ένα υψηλής ποιότητας και κατάλληλο ακροφύσιο για τον φαλλό.

ένας άντρας κοιτάζει το παντελόνι του και θέλει να μεγεθύνει το πουλί με ένα ακροφύσιο

Μοντέλο #1

Διαφέρει από άλλα μοντέλα, καθώς έρχεται με τη μορφή δακτυλίου εξοπλισμένου με κραδασμούς. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ανθεκτική σιλικόνη και επομένως έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Όταν χρησιμοποιείται, αυτό το μοντέλο συνδέεται με ένα συγκρατητήρα στο όσχεο και ένα πέος σε όρθια θέση τοποθετείται στον δακτύλιο. Το πάνω μέρος του δακτυλίου με δονούμενες σφαίρες βρίσκεται κοντά στο κεφάλι. Το τμήμα δόνησης της συσκευής τοποθετείται σε προστατευτική θήκη, η οποία καθιστά δυνατή τη χρήση της ακόμη και σε νερό. Τα μοντέλα θα αυξήσουν το μήκος του πέους κατά τη διάρκεια του σεξ κατά πέντε εκατοστά.

Μοντέλο #2

γυναίκα στο κρεβάτι με έναν άντρα που μεγάλωσε το πουλί με ένα ακροφύσιο

Στην κατασκευή του μοντέλου χρησιμοποιήθηκε ειδική σιλικόνη, η οποία καθιστά δυνατή τη σφιχτή σύλληψη του φαλλού και την ακριβή επανάληψη του σχήματός του με περιγράμματα. Αυτό το μοντέλο είναι τέλειο για άνδρες με κακή ευαισθησία στο κεφάλι, καθώς δεν επηρεάζει τις αισθήσεις της απτικής επαφής με έναν σύντροφο.

Το μοντέλο πωλείται σε ένα σετ με τρεις προεκτάσεις, με τη βοήθεια των οποίων το μήκος αυξάνεται κατά 2–3 cm και η διάμετρος κατά 1, 5 cm.

Μοντέλο #3

Στο τέλος υπάρχουν αρκετές συμπαγείς μικρές αιχμές και η ίδια η συσκευή καλύπτεται με ένα ανάγλυφο σχέδιο. Χρησιμοποιώντας τη συσκευή, ο ανδρισμός επιμηκύνεται κατά 5–6 cm και πυκνώνει κατά 2 cm.

γυναίκα με έναν άνδρα διευρυμένο ακροφύσιο πουλί

Η συσκευή παράγεται χωρίς πρόσθετες κεραίες στο κεφάλι.

Μοντέλο Νο. 4

Εξωτερικά, αυτό το ακροφύσιο δεν έχει χαρακτηριστικά. Αυτή, όπως πολλές άλλες συσκευές, είναι καλυμμένη με ανάγλυφο σχέδιο και έχει μικρές σκληρές αιχμές στο κεφάλι της. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν έναν δονητή στη βάση, φτιαγμένο σε μορφή κουνελιού. Αρχίζει αυτόματα να λειτουργεί με την απτική επαφή με έναν συνεργάτη.

Μοντέλο Νο 5

Αυτό είναι ένα ακριβό μοντέλο που είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας cyberskin και είναι εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενους κραδασμούς. Κατά τη λειτουργία, η συσκευή θερμαίνεται στη θερμοκρασία του σώματος, έτσι ώστε ο σύντροφος να μην αισθάνεται καμία διαφορά μεταξύ του ακροφυσίου και των πραγματικών γεννητικών οργάνων του άντρα. Οι προγραμματιστές προσπάθησαν να κάνουν αυτή τη συσκευή όσο το δυνατόν πιο παρόμοια με ένα πραγματικό μέλος. Η κάννη του μοντέλου είναι τέλεια λεία, και στην άκρη υπάρχει ένα ροζ κεφάλι.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το ακροφύσιο για επιμήκυνση σε πάχος, το όργανο αυξάνεται κατά 2 cm και το μήκος - κατά 5-6 cm.

Χαρακτηριστικά εφαρμογής

Οποιοδήποτε ακροφύσιο επιμήκυνσης και πάχυνσης γίνεται σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Επομένως, υπάρχουν βασικές συστάσεις που ακολουθούνται όταν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μοντέλο.

Πριν χρησιμοποιήσετε την αγορασμένη συσκευή, πλένεται καλά σε διάλυμα που παρασκευάζεται από νερό και αντιβακτηριακό σαπούνι. Αυτό γίνεται για την απολύμανση του ακροφυσίου. Μετά το πλύσιμο της συσκευής, τεντώνεται τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με την τοποθέτηση του ακροφυσίου. Μερικοί τύποι βάζουν μέσα λίγο ταλκ πριν τη χρήση, για να μπει καλύτερα το γεννητικό όργανο.

Το ακροφύσιο τραβιέται στην επιφάνεια του οργάνου πολύ προσεκτικά, ώστε να μην προκληθεί βλάβη κατά λάθος. Όταν η κεφαλή χωράει τελείως μέσα στη συσκευή, μπορείτε να απλώσετε το υπόλοιπο κατά μήκος του πέους.

οικειότητα με ακροφύσιο για μεγέθυνση πέους

Πριν από τη σεξουαλική επαφή, η επιφάνεια του ακροφυσίου λιπαίνεται με λιπαντικό. Αυτό γίνεται έτσι ώστε ο σύντροφος να μην αισθάνεται πόνο και ενόχληση κατά τη διάρκεια του σεξ. Κατά τη διάρκεια της οικειότητας, όλες οι κινήσεις γίνονται πολύ προσεκτικά και αργά.

Το ακροφύσιο χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα και επομένως, αμέσως μετά το τέλος της σεξουαλικής επαφής, πλένεται καλά με σαπούνι και στεγνώνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι καλό είναι να πλένετε τη συσκευή μετά από κάθε εκσπερμάτιση.

Αντενδείξεις

Για να τεντώσει το πέος, κάθε άντρας μπορεί να χρησιμοποιήσει το σωστό ακροφύσιο. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες προειδοποιήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:

μεγεθυντής πέους
 • Μη χρησιμοποιείτε τέτοιες συσκευές για στοματικό ή πρωκτικό σεξ.
 • Τα ακροφύσια χρησιμοποιούνται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες.
 • Τα ακροφύσια δεν πρέπει να φοριούνται από άτομα με αιματολογικές ασθένειες.
 • Άντρες με καρδιαγγειακή νόσο θα πρέπει να συμβουλευτούν έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσουν το ακροφύσιο.
 • Πριν από τη χρήση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει αλλεργία στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το ακροφύσιο.

συμπέρασμα

Μερικές φορές το σεξ με έναν σύντροφο δεν φέρνει ευχαρίστηση λόγω ενός μικρού πέους. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, χρησιμοποιούνται μεγεθυντές πέους.